#

Під Києвом на дорозі знайшли хлопця з перерізаним горлом (ВІДЕО)

28.08.2019 12:18
Під Києвом на дорозі знайшли хлопця з перерізаним горлом (ВІДЕО)
Фото з місця події

Сьогодні, 28 серпня, на Окружній дорозі 25-річного хлопця із перерізаним горлом викинули із автомобіля

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Інформатор".

В такому стані йому вдалося пройти кілька десятків метрів і просити допомоги у автомобілів, що проїжджали повз. На жаль, хлопець стік кров'ю прямо на тротуарі Окружної дороги.

Трагічний випадок стався недалеко від перетину Окружної дороги з вулицею Григоровича-Барського близько 1:30.

За словами водія, який був очевидцем того, що відбувається, він рухався Окружною і побачив на узбіччі хлопця. Той ішов нерівною ходою і намагався зупинити інші автомобілі. Спочатку чоловік подумав, що хлопець п'яний і просто хоче, щоб його хто-небудь підвіз додому. Однак чоловік все ж зупинився і вийшов з автомобіля. Коли він підійшов ближче до хлопця, то побачив, що той тримається за шию, а його одяг промок від крові.

Водій спробував надати вмираючому хоч якусь допомогу, але всі його спроби виявилися марними. Перед смертю хлопець вимовив слово "таксі" однак чоловік так і не зрозумів, був той водієм чи пасажиром.

Інші свідки події розповіли, що бачили, як хлопця викинули на узбіччя з автомобіля Daewoo Lanos сірого кольору, після чого авто зникло на великій швидкості. Також вони згадали, що салон машини був весь забруднений кров'ю.

На місці працювали кілька екіпажів патрульної поліції, слідчо-оперативна група, кінологи і криміналісти. На цей момент всі зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення осіб зловмисників та пошуки автомобіля, який можливо був місцем злочину.

Також нагадаємо, що у селі Германівка Обухівського району чоловік зарізав жінку, а коли побачив, що вчинив пішов у магазин та купив пляшку горілки, щоб "залити горе".  

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: