#

Під Києвом пройде фестиваль кінних бойових мистецтв

09.06.2018 08:08
Під Києвом пройде фестиваль кінних бойових мистецтв

На настурних вихідних, 16 і 17 червня, в "Парку Київська Русь" с. Копачів Обухівського району відбудеться фестиваль кінних бойових мистецтв "Скіф", який щорічно збирає кращих кінних лучників України та зарубіжжя

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Фразу".

Стародавній Київ відкриває браму для відвідувачів. Вони зможуть пройтись по вуличках міста, покататися на коні і постріляти з лука, викарбувати монету і пролетіти на канатному спуску над озером, насолодитися середньовічними стравами і відвідати музеї на території, приміряти костюми часів Київської русі і влаштувати яскраву фотосесію.

Вобід розпочнеться програма з виступами кінного та пішого театру, іграми та розвагами з гостями, танцювальними флеш-мобами і ключовою подією заходу - турніром з верхової стрільби з лука. Турнір кінних лучників - це вкрай складне завдання для учасників змагань і, в той же час, азартне і захоплююче видовище для глядачів. Стрілянина кінних лучників буде проходити в денному і нічному форматі. Крім того, каскадери і актори кінно-трюкового театру Стародавнього Києва покажуть свою майстерність у володінні різними видами середньовічної зброї: луками, мечами, списами. Також вершники і їх вірні коні покажуть елементи бойової джигитовки, демонструючи трюки, які зараз використовуються в показових виступах, а в минулому допомагали в атаці або рятували життя в бою.

Увечері гостей чекає видовищна нічна програма зі стріляниною з требушет палаючими ядрами.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: