#

Під Києвом викрили зловмисника, який продавав метадон

28.02.2020 08:59
 Під Києвом викрили зловмисника, який продавав метадон
Фото з мережі Інтернет

Жителю села Горенка Києво-Святошинського району загрожує до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна за продаж метадону

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Києво-Святошинська місцева прокуратура" у Faсebook.

За взаємодії з Києво-Святошинським ВП ГУ НП в Київській області викрито незаконні дії жителя села Горенка Києво-Святошинського району, який займався незаконним збутом метадону. Чоловік виявився вже судимим раніше за зберігання наркотичних засобів.

В ході обшуку за місцем проживання останнього виявлено і сильнодіючий лікарський засіб – дифенгідрамін (димедрол) у великих розмірах, який обвинувачений зберігав для подальшого збуту.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 2 ст. 307, ч. 1 ст. 190, ч. 3 ст. 321 КК України. За скоєне йому загрожує максимальне покарання у виді 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Також нагадаємо, що 25 лютого працівники Броварського відділу поліції затримали двох чоловіків, які мали при собі "канабіс".

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: