#

Під Києвом з пістолета ексміністра закордоних справ Кожари вчинили самогубство (ВІДЕО)

22.02.2020 07:32
Під Києвом з пістолета ексміністра закордоних справ Кожари вчинили самогубство (ВІДЕО)
Фото з місця події

Учора, 21 лютого, в селі Чайки Києво-Святошинського району директор ТОВ "Спорт медіа проект" Старицький застрелився з пістолета, який був зареєстрований на ексмістра закордоних справ Леоніда Кожару

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Апостроф".

У той день на місце трагедії виїхали журналісти. Вони відзначили, що біля будинку зібралися кілька людей в костюмах і з дуже діловим виглядом, які підійшли до працівників ЗМІ і попередили, що їх знімати категорично заборонено, та ж ситуація повторилася, коли запускали стрім.

Відзначають, що Кожари серед цих чоловіків не було, а по дому налякано бігала жінка, яка, побачивши журналістів, стала бігати по кімнатах будинку з панорамними вікнами і вимикати світло.

На сайті YouControl зазначено, що компанія "Спорт медіа проект" Сергія Старицького займалася виданням журналів і газет, але припинила діяльність ще в 2008 році. У мережі ж інформації про Старицького не надто багато, лише статті про його роботу в агенстві Atlantic Group і чутки про призначення на посаду на телеканалі "Інтер", але все це датується 2006 роком, а більш свіжих новин про чоловіка немає. Важливо відзначити, що на місці події в селі Чайки особу загиблого журналістам не озвучили.

Леонід Кожара є українським політичним і державним діячем, дипломат. Депутат Верховної ради України кількох скликань - член Партії регіонів України. Міністр закордонних справ України з 24 грудня 2012 до 23 лютого 2014 року, колишній голова ОБСЄ і ОЧЕС. На даний момент є заступником голови партії "Соціалісти".

Також нагадаємо, що 20 січня у будівлі Київської ОДА співробітник управління державної охорони вистрілив собі в голову з пістолета.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: