#

Під Києвом забудовники незаконно зробили дорогу через річку Бучанку до ЖК "Ібіс" (ФОТО)

13.08.2019 07:25
Під Києвом забудовники незаконно зробили дорогу через річку Бучанку до ЖК "Ібіс" (ФОТО)
Фото з місця події

За Ірпінським військовим шпиталем забудовники засипали сміттям і зробили дорогу через річку Бучанку до будівництва ЖК "Ібіс"

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Ірпінь", це у соціальних мережах розповів Роман Отрода.

Як повідомляється, забудовники раніше рухались по вул. 10-а лінія, яку протягом двох років – руйнували та знищували. За цей час жодного разу відновлювальні роботи не проводились за кошт забудовників. Кошти на ремонт виділявся з бюджету міста.

Проте в цьому році, терпець урвався. Жителі тої вулиці, створили фізичний супротив такому руху. Під тиском громади було встановлено заборонні знаки для проїзду вантажного транспорту. Але це не зупиняло потік автівок. Лише перекриття вулиці й виклик поліції допоміг цьому.

Нагадаємо, що 5 березня поблизу Петропавлівсько-Борщагівської сільської ради активісти та ініціативні громадяни вимагають не продовжувати договори оренди земельних ділянок, які є прибудинковими територіями житлового комплексу, між девелопером та сільською радою.

Але забудовники знайшли інший варіант та проклали дорогу в іншому місці.

На фото видно, що під час прокладання дороги, забудовники вивозять торф та верхній родючий шар грунту та вирубають живі дерева.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: