#

Під Києвом затримали будівельників-нелегалів

20.11.2019 13:24
Під Києвом затримали будівельників-нелегалів
нелегали

У селі Софіївська-Борщагівка працівники Управління боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми виявили трьох громадян Азербайджану, які працювали на будівництва

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області.

Дані особи проживали на території України незаконно. Чоловіків доставили до Києво-Святошинського відділку ДМС України та притягнули до відповідальності в порядку ст. 203 (Порушення іноземцями правил перебування в Україні) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Наразі вирішується питання щодо їх примусового повернення в країну походження.

В рамках операції "Мігрант" поліцейські області перевіряють іноземців та осіб без громадянства на предмет порушення законодавства. В середньому за добу до проведення заходів залучається понад чотири сотні працівників поліції. З початку проведення заходів задокументовано 632 порушення адміністративного законодавства іноземцями.

Також нагадаємо, що 11 червня у Бориспільському районі на підприємстві з обробки деревини було виявлено 24 нелегалів, які під приводом навчання у ВНЗ приїхали до України.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: