#

Під Києвом зловмисник зґвалтував та задушив жінку (ФОТО, ВІДЕО)

23.02.2019 09:49
 Під Києвом зловмисник зґвалтував та задушив жінку (ФОТО, ВІДЕО)
Зловмисник, який ґвалтував, гриз зубами, а потім задушив жінку

Днями стало відомо, що під Києвом чоловік зґвалтував, а потім вбив жінку в її власному будинку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на "РБК-Україна".   

Закривавлене тіло жінки 16 січня виявила її 13-річна донька Богдана, коли ввечері повернулася додому. Вона зателефонувала своєму батькові, а вже він викликав правоохоронців та "швидку". Медики, які приїхали, лише констатували смерть.

На тілі жінки були виявлені численні сліди від укусів. У поліції розповіли, що злочинець діяв не один. В даний час одного з підозрюваних затримано, а другий втік. За версією правоохоронців, він може переховуватися в селищі Коцюбинське.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Після вчинення вбивства злочинці кинулися тікати через вікно, потім зламали закритий паркан і зникли в лісі.

Вже наступного дня поліцейські спіймали підозрюваного - 33-річного Сергія, місцевого жителя. Під час обшуку у нього знайшли телефон вбитої Аліни.

Співробітниця поліції Віталія Грохольська заявила, що зараз намагаються з'ясувати ступінь їх зв'язків і що могло статися, щоб злочин було скоєно із такою жорстокістю.

Гриз і ґвалтував: під Києвом по-звірячому вбили жінку (відео)

"Вона була роздягнена, штани спущені наполовину. Обличчя сильно побите було", - розповів колишній чоловік загиблої Ярослав.

Зазначається, що 31-річну Аліну задушили голими руками і зґвалтували. Неадекват просто зі звірячою жорстокістю вбив свою жертву - бив нещасну та гриз її зубами.

Рідні загиблої переконані, що справжній вбивця гуляє на волі. За їх словами, Сергія разом із товаришем Михайлом того фатального дня Аліна сама запросила додому. Але саме з Михайлом у неї були романтичні відносини.

Дочка Богдана часто бачила його вдома і була очеведцем п'яних розбірок між мамою та вітчимом. У поліції зазначили, що Михайло дуже небезпечний, він уже сидів у в'язниці.

Гриз і ґвалтував: під Києвом по-звірячому вбили жінку (відео)

За попередньою версією, Аліна відпочивала з компанією гостей, і після кількох чарок між нею Михайлом виникла сварка.

Як розповіли сусіди, трагедія їх не здивувала - кажуть, господиня часто влаштовувала гулянки, і любила проводити час саме в чоловічих компаніях.

"Постійно якісь бомжі, наркомани, п'янки... Квартиранти раніше жили. Наркотики тут розпространяли. Всяке бувало", - розповів чоловік, який живе по сусідству.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: