#

Під столицею чоловік облаштував лабораторію для виготовлення небезпечних речовин (ФОТО)

16.11.2020 20:20
Під столицею чоловік облаштував лабораторію для виготовлення небезпечних речовин (ФОТО)
Фото з місця події

У селі Михайлівка-Рубежівка Києво-Святошинського району працівники поліції затримали чоловіка та вилучили в нього лабораторне обладнання

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області.

У минулому 34-річний місцевий мешканець, який облаштував лабораторію для виготовлення в будинку,  вже притягувався до кримінальної відповідальності за незаконний обіг наркотиків. Правоохоронці вилучили лабораторне обладнання, 20 грамів виготовленої психотропної речовини - амфетамін та  кілограм канабісу.

Санкціонований обшук правоохоронці провели в рамках кримінального провадження, відкритого за фактом незаконного зберігання наркотичних речовин.

Вилучені речові докази направлено на проведення відповідних експертиз. 

Триває досудове розслідування за ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Після надходження висновків відповідних експертиз буде вирішене питання щодо додаткової правової кваліфікації та оголошення зловмиснику про підозру.

Нагадаємо, що нещодавно правоохоронці провели обшук у будинку зловмисника в Боярці та вилучили там лабораторне обладнання для виготовлення наркотиків.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: