#

Під столицею з’явиться сучасний індустріальний парк

08.01.2022 15:10
Під столицею з’явиться сучасний індустріальний парк
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що неподалік Києва компанія Dragon Capital отримала дозвіл на будівництво першої черги індустріального парку E40

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "comments.ua", індустріальний парк буде розташований на Житомирській трасі, яка є частиною європейського автошляху E40.

Він охоплюватиме площу у 49 гектарів та складатиметься з дев’яти ділянок. На цих ділянках збудують під виробничі та складські приміщення за міжнародним стандартам для "зелених" будівель.

Об’єкт буде розташований у 27 кілометрах від Києва та 47 кілометрах від центрального залізничного вокзалу столиці. Відстань до індустріального парку з міжнародних аеропортів "Київ" (Жуляни) та "Бориспіль" складатиме 40 та 45 кілометрів відповідно. Новий індустріальний парк зможе забезпечити понад шість тисяч робочих місць.

На даху складських будівель встановлять сонячні батареї. Перша черга будівництва охопить площу у 4,9 гектари, на яких з’являться 34 доки та 144 паркувальних місць, а також сухий склад площею понад 2,5 гектари.

Нагадаємо, що головні державні інспектори ГУ Держпраці провели планову перевірку в ТОВ "АЛЕКСА ГРУП" з Броварів та виявили багато порушень.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: