#

Підозрюваного у вбивстві хлопчика з Переяслав-Хмельницького залишили під арештом

21.08.2019 09:30
Підозрюваного у вбивстві хлопчика з Переяслав-Хмельницького залишили під арештом
Кирил Тлявов

Учора, 20 серпня, Київський апеляційний суд постановив залишити під арештом поліцейського, підозрюваного у вбивстві п'ятирічного Кирила Тлявова з Переяслав-Хмельницького

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на прес-службу Київського апеляційного суд.

Нагадаємо, що  31 травня в місті Переяслав 5-річний хлопчик на подвір’ї отримав вогнепальне поранення у голову. Як з'ясувалося згодом, стріляли двоє правоохоронців, яких 2 червня було затримано. Відтак, уже 3 червня стало відомо, що Кирило Тлявов із Переяслав-Хмельницького помер у Київському міському центрі дитячої нейрохірургії, а 5 червня малолітнього хлопчика поховали.

Колишнього співробітника поліції Володимира Петровця, одного з підозрюваних у справі про смерть п'ятирічного Кирила Тлявова в Переяслав-Хмельницькому, залишать під вартою до 28 вересня.

"20 серпня 2019 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційну скаргу, подану стороною захисту на ухвалу слідчого судді Голосіївського районного суду міста Києва від 25 липня 2019 року, якою задоволено клопотання слідчого та продовжено строк тримання під вартою щодо підозрюваного Петровця В.С. строком на 60 діб, до 28 вересня 2019 року включно",  ̶   сказано в повідомленні Київського апеляційного суду.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: