#

Підрозділи дізнання поліції Київщини забезпечили фототехнікою від Євросоюзу

08.07.2021 17:49
Підрозділи дізнання поліції Київщини забезпечили фототехнікою від Євросоюзу
Фото з місця події

Сьогодні, 8 липня, представники Консультативної місії Євросоюзу радник з питань кримінальних розслідувань Меліса Тінстра та експерт з питань кримінальних розслідувань Павло Сергаєв передали поліції Київської області 19 фотокамер для розслідування кримінальних проступків у формі дізнання

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу ГУ Нацполіції у Київській області.

Очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов зазначив, що наша з вами співпраця вже дала  ефективний результат.  Для підрозділів дізнання така допомога є необхідною, адже за допомогою камер дізнавачі зможуть здійснювати надійну та чітку фотофіксацію  під час розслідування кримінальних проступків. Це сприятиме оптимізації роботи підрозділів під час проведення досудового розслідування.

Меліса Тінстра подякувала поліції Київщини за взаємодію та висловила сподівання щодо подальшої співпраці та ефективної роботи правоохоронців.

Забезпечення підрозділів комп’ютерною технікою здійснюється у рамках проєкту "Посилення потенціалу Національної поліції України у розбудові підрозділів дізнання".

Обладнання буде розподілене між підрозділами дізнання у районних управліннях поліції Київщини .

Начальник слідчого управління Київщини Віктор Луговий, начальник відділу дізнання Оксана Хворостяна та начальник підрозділу міжнародного поліцейського співробітництва Ольга Медвідь зазначили, що завдяки матеріально-технічній підтримці КМЄС ефективність роботи поліцейських підрозділів покращується до європейських 

Також нагадаємо, що на Київщині перед судом постане озброєна злочинна група автокрадіїв, яка встигла викрасти чотири автівки.



Читати "Моя Київщина" у Telegram