#

Підрядника судитимуть за розкрадання коштів у трьох селах Київської області

28.08.2021 18:00
Підрядника судитимуть за розкрадання коштів у трьох селах Київської області
Фото з мережі інтернет

Прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт на підрядника, який заволодів бюджетними коштами, виділеними на ремонт доріг

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Київської міської прокуратури.

За даними слідства, вказане товариство у 2018 році на замовлення Личанської, Малютянської та Білогородської сільських рад Київщини здійснювало поточний ремонт асфальтових доріг.

З метою заволодіння коштами державного бюджету директор товариства вніс до офіційних документів неправдиві відомості щодо об’єму та вартості робіт, що призвело до збитків державі в особі зазначених сільських рад у сумі майже 3,5 млн гривень.

На підставі зібраних доказів директору повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) та за ч. ч. 2, 3, 4, 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України.

Наразі обвинувальний акт відносно керівника підрядної організації скеровано до Печерського районного суду м. Києва для розгляду по суті.

Нагадаємо, що Володарський районний суд Київської області відправив на примусове лікування 41-річного киянина, який вбив лікаря-педіатра у медичному закладі.

Читати "Моя Київщина" у Telegram