#

Пірнівська ОТГ отримала авто для офіцера громади

15.09.2021 15:30
Пірнівська ОТГ отримала авто для офіцера громади
Фото з місця події

Учора, 14 вересня, міністр МВС України Денис Монастирський передав представникам Пірнівської територіальної громади автівку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт Вишгородської районної ради.

Міністр МВС під час заходу зазначив:

Проєкт "Поліцейський офіцер громади" – це можливість дати громадянину в селі, селищі, місті відчуття безпеки. Зараз службу несуть 632 офіцери громади. Вони обслуговують шість мільйонів громадян, які проживають у більш ніж чотирьох тисячах населених пунктах. Наша мета – до кінця наступного року збільшити кількість поліцейських офіцерів громади до двох тисяч осіб.

За його словами, цей проєкт – один із найбільш успішних, а довіра громадян до ПОГів є найбільшою серед усіх представників поліцейської професії – 78 %.

Денис Монастирський наголосив:

Адже поліцейський громади – це не лише про безпеку й законність, а й про конкретних людей, які допомагають, об’єднують, налагоджують комунікацію і рятують життя.Це ті люди, які безпосередньо на місцях вирішують безліч проблем. Їхня робота показала, що проєкт має велике значення для громад, суспільства. Сподіваюсь, що парламент законодавчо підтримає і забезпечить належне фінансування, аби робота ПОГів була ще більш оперативною та ефективною.

Сертифікат учасників проєкту "Поліцейський офіцер громад" та ключі від службового автомобіля  Renault Duster було передано першому заступнику голови Пірнівської ОТГ Миколі Артеменку, депутату сільської ради Іраклі Манії, поліцейському  офіцеру громади капітану поліції Олександру Марценюку  та начальнику сектору взаємодії з громадами ВРУП капітану поліції Михайлу Коваленку.

Нагадаємо, що 12 вересня у селі Нові Петрівці в межах соціального проєкту "Активні парки-локації здорової України" відкрили спортивний майданчик.

Читати "Моя Київщина" у Facebook