#

Півзахисник "Колоса" вибув до кінця сезону через травму

18.02.2021 15:50
Півзахисник "Колоса" вибув до кінця сезону через травму
Євген Морозко

На зборах у Туреччині півзахисник "Колоса" Євген Морозко отримав травму коліна

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина", 28-річний український півзахисник "Колоса" Євген Морозко вибув до кінця поточного сезону.

Нещодавно футболістові була зроблена операція на бічній зв'язці правого коліна. Відновлювальний період Євгена триватиме орієнтовно 4-5 місяців. Таким чином, в цьому сезоні Морозко за клуб уже не зіграє. У поточному сезоні Морозко провів за "Колос" 11 матчів, де забив 2 м'ячі.

Читайте також: "Колос" Ковалівка: як команда з Київщини набирала форму в зимове міжсезоння.

Як повідомляє "ВсеПроСпорт", наступний поєдинок ковалівський "Колос" проведе на виїзді проти "Львова" 20 лютого. Остання зустріч цих команд відбулася 12 вересня 2020 року в Ковалівці, тоді підопічні Руслана Костишина перемогли з рахунком 4:0.

Перший матч після зимового міжсезоння "Колос" провів із "Шахтарем". Попри ігрову перевагу донеччан, ковалівцями вдалося втримати нічийний результат, що є хорошим результатом для команди з Київщини, адже всі попередні зустрічі "Колос" програв.

Натомість "Львів" підходить до поєдинку в піднесеному настрої, адже в минулому турі на виїзді переміг "Минай" із рахунком 1:2, хоча матч був дуже напруженим.

Нагадаємо, що стали відомі причини відрахування форварда Євгена Селезньова з ковалівського "Колоса" під час зимових зборів у Туреччині

Читати "Моя Київщина" у Telegram