#

Плавці з Вишгорода здобули перші місця на Чемпіонаті України

02.03.2020 10:47
Плавці з Вишгорода здобули перші місця на Чемпіонаті України
Юні спортсмени

Юні спортсмени Даниїл Ткаченко та Ростислав Крижанівський з Вишгорода показали відмінні результати у зимовому чемпіонаті України з плавання серед молоді та юніорів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Вишгородськой ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 у Facebook.

Учні Вишгородської школи №1 Даниїл Ткаченко та Ростислав Крижанівський  відзначились на зимовому чемпіонаті України з плавання серед молоді 19 – 22 лютого у Дніпрі. У змаганнях  брали участь 490 спортсменів (183 дівчат та 307 юнаків) з 24 областей України, Києва та республіки Білорусь.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

"Даніїл Ткаченко завоював золоту медаль на дистанції 200 метрів на спині серед молоді  та виконав  у вечірній частині програми норматив відбору на Європу. Ростислав Крижанівський завоював дві золоті медалі на дистанції 100 метрів брасом серед молоді та юніорів та  виконав норматив на чемпіонат Європи серед юніорів,  котрий будет проходити  у Шотландії в місті Абердин в липні цього року",- повідомили у  Вишгородській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1.

У Вишгородській  ЗОШ №1 зауважують, що пишаються наполегливими, цілеспрямованими юнаками, і бажають їм наступних перемог.

Також нагадаємо, щоз 27 лютого по 1 березня у місті Бровари відбувся чемпіонат України з ушу-таолу серед юніорів та юнаків.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: