#

По Київській області сума податкового боргу зменшилася на 14, 7 млн грн

11.10.2019 07:45
По Київській області сума податкового боргу зменшилася на 14, 7 млн грн
Фото з мережі Інтернет

Загальна сума податкового боргу по Київській області протягом вересня зменшилася на 14,7 млн грн і становить 5816,3 млн грн

Про це інформаційному порталу "Моя Київщина" повідомила прес-службу ГУ ДПС у Київській області.

У результаті тісної співпраці та взаємодії ГУ ДПС у Київській області, ГУ Пенсійного фонду України у Київській області та Головного територіального управління юстиції у Київській області та спільно вжитих заходів заборгованість з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування зменшилась у вересні поточного року на 4,8 млн.грн. і станом на 01 жовтня 2019 року складає 583,7млн.гривень.

ГУ ДПС у Київській області нагадує, що законодавством України передбачено відповідальність платників за несвоєчасну сплату податків, зборів, внесків до бюджетів та позабюджетних фондів, а відповідно до п.87.2 ст.87 Податкового кодексу України джерелами погашення податкового боргу платника податків є будь-яке майно такого платника податків з урахуванням обмежень, визначених ПКУ, а також іншими законодавчими актами.

Також нагадаємо, що підприємець з Бучі не сплатив до місцевого бюджету понад 4 млн грн за що прокуратура Київщини висловила йому підозру.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: