#

"Побачив – прибери": Ірпінь вшосте долучився до соціально-екологічної акції (ВІДЕО)

21.09.2020 16:55
"Побачив – прибери": Ірпінь вшосте долучився до соціально-екологічної акції (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

В Ірпені відбувся масштабний суботник у рамках соціально-екологічної акції "Let’s do it, Ukraine" – місто вшосте долучилося до Всесвітнього дня прибирання

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "ITV".

На СМУ прибирали гуртом близько 20 осіб — уздовж лісосмуги від зупинки "Військовий шпиталь" аж до кар’єру.

Я думаю, що в такий день кожна свідома людина має чимось допомогти цій планеті. Маємо руки, маємо ноги, взяли пакети для сміття, рукавички і допомогли прибрати, – зазначила волонтер екологічного руху Євгенія Антонюк.

Окрім прибирання узбіч і дороги, впорядкували берег озера "Земснаряд": покосили траву з очеретом і завезли пісок для майбутньої зони відпочинку.

Прибирали цього дня не тільки в мікрорайоні СМУ.

Прибирали біля озера зі сторони вулиці Виговського — там у нас координував Андрій Андрієць. Вулицю Садову, теж близько цього озера, координувала Ванда Писанка. І четверта локація у нас була біля водоканалу, вздовж лісосмуги в сторону Стоянки — там прибирав викладацький склад і деякі вихованці нашого Центру позашкільної освіти, – розповідає координатор молодіжного руху "Let’s do it, Ukraine" в Ірпені Оксана Нечитайло.

Організатори проєкту подякували активним учасникам акції за вагомий внесок у розвиток екологічного руху в Україні.

Нагадаємо, що у місті Ірпінь на вулиці Київська незабаром почнуть будувати нове приміщення для дитячого садочка "Віночок".


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: