#

Поблизу аеропорта в Гостомелі побували представники іноземної делегації (ФОТО)

24.06.2022 16:10
Поблизу аеропорта в Гостомелі побували представники іноземної делегації (ФОТО)
Фото з місця подій

Експрезиденти Республіки Естонія Керсті Кальюлайд та Польщі Александр Кваснєвський, ексміністр закордонних справ Швеції Карл Більдт, а також чинний голова Мюнхенської конференції з безпеки Вольфган Ішингер відвідали зруйнований рашистами аеропорт Гостомеля

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Державний концерн "Укроборонпром" у Facebook.

Зазначимо, що серед поважних гостей були президентка Республіки Естонія (2016-2021) Керсті Кальюлайд, президент Польщі (1995-2005) Александр Кваснєвський, міністр закордонних справ Швеції (2006-2014) Карл Більдт, а також чинний голова Мюнхенської конференції з безпеки Вольфган Ішингер.

Представники високої іноземної делегації на власні очі побачили наслідки "руського міра" у розгромленому російською федерацією аеропорту та знищену легендарну "Мрію" Ан-225.

У дописі йдеться:

Завдяки таким візитам українське питання продовжує залишатися на світовому порядку денному, про Україну говорять на всіх дискусійних світових майданчиках – від Мюнхенської конференції з безпеки до найбільшого креативного фестивалю «Канські Леви». Завдяки таким візитам ми щоденно нагадуємо світові про #ArmUkraineNow, а також про те, чому не може бути втоми від України. Від України, яка сьогодні захищає від російської агресії увесь цивілізований світ. 

Нагадаємо, що 27 червня фахівці ДНТЦ ЯРБ проведуть радіаційне обстеження Гостомельської, Бучанської та Ірпінської територіальних громад, які знаходилися у тимчасовій окупації військами рф.



Читати "Моя Київщина" у Telegram