#

Поблизу Ковалівки зіткнулися дві вантажівки (ФОТО)

28.01.2022 20:10
Поблизу Ковалівки зіткнулися дві вантажівки (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 28 січня поблизу Ковалівки водій вантажівки MAN виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з іншим вантажним автомобілем

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Нацполіції.

Внаслідок удару в одному з автомобілів кріплення від причепу пройшло навскрізь через кабіну водія. На щастя, обидва керманичі живі. 32-річному водієві лікарі надали медичну допомогу та одразу відпустили. 

На місці події працювала група реагування патрульної поліції. Правоохоронці склали на водія, який виїхав на зустрічну смугу, адміністративний протокол за ст 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїзді, дорожніх споруд чи іншого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

Поліцейські звертаються:

Шановні водії, поліцейські Білоцерківщини вкотре закликають вас дотримуватись правил дорожнього руху! Бережіть себе, учасників дорожнього руху та будьте обачними!

Нагадаємо, що у селі П'ятигори Білоцерківського району автомобіль здійснив наїзд на 67-річного пішохода, після чого зник з місця пригоди.


Читати "Моя Київщина" у Facebook