#

Подружжя з Білої Церкви викрили на збуті наркотиків

09.04.2021 16:30
Подружжя з Білої Церкви викрили на збуті наркотиків
Фото з місця події

У Києві правоохоронці провели спецоперацію та затримали сімейну пару з Білої Церкви за торгівлю наркотиками

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "krokus.tv".

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання фігурантів, правоохоронці вилучили близько 200 грамів речовини, схожої на канабіс, 50 пігулок, схожих на психотропну речовину МДМА, 100 грамів речовини, схожої на психотропну речовину амфетамін, та 1 кілограм прекурсорів.

До того ж у квартирі працівники правоохоронних органів вилучили обладнання для виготовлення психотропної речовини, грошові кошти в сумі 20 000 гривень, електронні ваги, упаковки для фасування, приладдя для подрібнення рослин конопель, мобільний телефон, банківські картки.

Затримані – це раніше не судима 31-річна мешканка Києва та 37-річний мешканець Білої Церкви, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку та розбій.

Начальник відділу поліції № 2 Шевченківського управління поліції Олександр Дибов повідомив:

Окрім того, у помешканні виявлено та вилучено 83 предмети, схожих на патрони, предмет, схожий на пістолет та револьвер. Усі заборонені речовини та вилучені речі направили на проведення відповідних експертиз.

Слідчі повідомили фігурантам про підозру у скоєнні злочину. Їм загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Також нагадаємо, що в селі Літки Броварського району правоохоронці затримали водія «під кайфом», який при собі мав наркотики.


Читати "Моя Київщина" у Telegram