#

"Подяка" воїнам АТО по-гостомельськи (ФОТО)

15.10.2020 18:21
"Подяка" воїнам АТО по-гостомельськи (ФОТО)
Фото з місця події

Нещодавно у Гостомелі виділили 20 га землі учасникам АТО та іншим пільговикам на будівництво приватних садиб, але на їх місці з'явилося сміттєзвалище

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Ірпінь онлайн".

Загалом ділянки площею 0,7 га отримали 160 осіб. Наразі виявилось, що ці землі перетворили на смітник. Власники ділянок звернулися до депутата Гостомельської селищної ради Юрія Марчука, який виїхав на місце події та застав автівку, що саме вивантажувала будівельний непотріб. Із розмови з водієм він з'ясував, що залишки бетонних плит, знятого асфальтного покриття, деревини, коріння та іншого сміття вивозять з вул. Рекунова, де триває реконструкція на замовлення Гостомельської селищної ради.

Олексій Табачук, голова Спілки воїнів-учасників АТО Гостомеля, розповів, що ділянки виділили 160 учасникам бойових дій та близько 35 іншим пільговикам (чорнобильці, афганці, інваліди, багатодітні сім'ї). Він обурений таким ставленням до українських захисників.

На місце несанкціонованого сміттєзвалища прибули правоохоронці та склали відповідні протоколи.

Гостомельський селищний голова Юрій Прилипко пообіцяв, що влада з'ясує всі обставини, а сміття приберуть цього ж тижня, оскільки дозволу на його вивезення на ці землі ніхто не давав.

Нагадаємо, що уродженця селища Гостомель засудили на чотири роки за грабіж, поєднаний з насильством



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: