#

"Покупець" зі зброєю: мешканець Київщини намагався викрасти авто (ФОТО, ВІДЕО)

22.03.2021 19:15
"Покупець" зі зброєю: мешканець Київщини намагався викрасти авто (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з місця події

Днями у Деснянському районі Києва молодик приїхав на зустріч з потенційним покупцем свого авто, проте той почав погрожувати пістолетом та викрав автомобіль

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Київської поліції.

У поліції повідомили, що 19-річний потерпілий напередодні виклав в інтернеті оголошення про продаж свого автомобіля "Форд".  Невдовзі йому зателефонував чоловік, який домовився з ним про зустріч для огляду автівки.

Проте під час пробної поїздки псевдо-покупець почав погрожувати пістолетом, змусив хлопця вийти з авто та втік з місця на автомобілі. По дорозі автівка зламалась, тому викрадач залишив її на проспекті Гагаріна.

У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські разом із силовиками затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України раніше не судимого 41-річного мешканця Київської області. За місцем проживання фігуранта слідчі виявили два пневматичних пістолети та мобільні телефони, якими він користувався. Речові докази направлені на проведення відповідної експертизи, – пишуть у поліції.

Фігуранту загрожує від 8 до 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що 13 березня на 66-ому км автодороги Київ-Ковель патрульні зупинили водія за порушення ПДР і при огляді виявили у його автівці зброю та набої.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: