#

Поліцейські Бучанщини перевіряють заклади на дотримання карантинних норм (ФОТО)

08.11.2021 19:50
Поліцейські Бучанщини перевіряють заклади на дотримання карантинних норм (ФОТО)
Фото з місця подій

Із 1 листопада працівники Бучанського районного управління поліції щоденно проводять превентивні заходи щодо протидії розповсюдженню коронавірусу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ Націнальної поліції України у Київській області.

Правоохоронці у Бучанському районі перевіряють заклади харчування та торговельні заклади на дотримання власниками та клієнтами правил та вимог карантину, а також наявність необхідної Covid-документації. Під час перевірок виявлено певні порушення та складено адміністративні матеріали, які буде відправлено до суду для притягнення до відповідальності.

Так, з початку введення  "червоного рівня" епідемічної небезпеки правоохоронці Бучанського районного управління поліції склали 23 протоколи за невиконання посадовими особами вимог ч 1 ст 44-3  КУпАП (Порушення правил щодо карантину людей).

Нагадаємо, що у селищі Бабинці та селі Буда-Бабинецька Бучанського району поліцейські виявили магазин, у якому продавали безакцизний та фальсифікований алкоголь.




Читати "Моя Київщина" у Facebook