#

Поліцейські контролюють перебування хасидів на території аеропорту "Бориспіль"

12.09.2021 13:00
Поліцейські контролюють перебування хасидів на території аеропорту "Бориспіль"
Фото з місця подій

Поліція Київщини продовжує забезпечувати публічну безпеку та порядок під час перебування паломників в аеропорту "Бориспіль"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

У період із 9-12 вересня проходить відліт паломників-хасидів із України. Протягом останніх трьох днів вже здійснено понад  80 авіарейсів із більш ніж 14 тис прочан на борту.

Сьогодні, 12 вересня, заплановано відліт ще 9 рейсів із 1,7 тис паломниками. Для належного забезпечення публічного порядку та безпеки під час перебування паломників на території аеропорту "Бориспіль" щодоби залучено 140 правоохоронців, із яких 50 – військовослужбовці Національної гвардії України.

10 вересня 19 паломників-хасидів, які отримали в аеропорту позитивні тести на захворювання COVID-19, були  виписані з Бориспільської та Переяслав-Хмельницької лікарень та відправлені на самоізоляцію до готелю в місті Бориспіль.

Контроль за самоізоляцією здійснюється дільничними офіцерами поліції Бориспільського РУП.

Нагадаємо, що делегація Департаменту поліції при МВС Литовської Республіки прибула в Україну з метою ознайомлення з особливостями організації роботи місцевої поліції.

Читати "Моя Київщина" у Facebook