#

Поліцейські Обухівщини притягнули до відповідальності водія вантажівки за пошкодження шлагбауму

29.07.2021 13:50
Поліцейські Обухівщини притягнули до відповідальності водія вантажівки за пошкодження шлагбауму
Фото з місця події

Під час моніторингу мережі Інтернет працівники поліції Обухівщини знайшли відео, де водій вантажівки пошкодив шлагбаум

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Поліція Васильківщини" у Facebook.

Встановлено, що при в’їзді до села Іванковичі Феодосіївської територіальної громади водій вантажівки КАМАЗ не звернув уваги на заборонний знак "Рух транспортних засобів висота, яких перевищує 2,8 метра заборононено". Внаслідок цього він пошкодив поперечну балку (шлагбаум) та дві бічні опори, що призвело до руйнування конструкції.

Після скоєного правопорушник, не зупиняючись, зник з місця пригоди.

Під час проведення поліцейських заходів, дільничний офіцер поліції встановив особу правопорушника. Ним виявився 32-річний житель села Хотів, який зізнався у скоєному.

Встановлено, що пошкоджене майно належить місцевому комунальному підприємству.

За вчинені правопорушення на чоловіка склали адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна), ст. 122-4. Залишення місця ДТП та ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху).

Адміністративні матеріали направлені до суду для прийняття рішення.

Нагадаємо, що 28 липня у Київській ОДА на засіданні госпітальної ради члени одноголосно проголосували за надання статусу опорної для Васильківської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: