#

Поліцейські Київщини здійснили мрію 8-річної дівчинки (ФОТО, ВІДЕО)

16.04.2020 10:30
Поліцейські Київщини  здійснили мрію 8-річної дівчинки (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Учора, 15 квітня, у Ксенії Квітки, яка проживає в селі Фастівець Фастівського району з бабусею, було день народження, і дівчинка понад усе хотіла отримати подарунки та привітання

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Андрія Нєбитова у Faсebook.

"У кожного своя скрута, свої життєві проблеми. Але цієї історії ми не могли оминути. Маленька дівчинка тимчасово проживає з бабусею, чекає на повернення своєї матусі з лікарні, де жінка проходить інтесивне лікування", - пише Нєбитов.

Правоохоронці привітали дівчинку з днем народження. Вони приїхали на автомобілі з сиренами та музикою. Дівчинка надзвичайно зраділа коли побачила поліцейських, від яких вона отримала подарунок та щирі привітання.

"Тож справжні гості в погонах і справжні подарунки! Щирі привітання та щира дитяча посмішка! Ось де нагорода у професійне свято! Довго вагався, чи потрібно це все виносити на загал. І жодним чином всі мої слова не для піару. А для розуміння потреби робити добро іншим просто так, не задля слави. І якщо хоч ще одній дитині хтось забажає допомогти, зробити неочікуваний подарунок, влаштувати серед будня свято, то цей допис зроблено не даремно! – зазначає Нєбитов.

Також нагадаємо, що на початку березня 66-річний чоловік поїхав до Бориспільського району, щоб навідати свої друзів, але по дорозі йому стало зле.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: