#

Поліція Київщини привітала героїв-ветеранів із Днем перемоги (ФОТО, ВІДЕО)

09.05.2020 20:03
Поліція Київщини привітала героїв-ветеранів із Днем перемоги (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з місця події

Начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов особисто привітав ветеранів Другої світової війни із перемогою над нацистськими загарбниками

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Андрія Нєбитова у Facebook.

 У День пам’яті та примирення та з нагоди 75 річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій поліція Київщини висловлює щиру подяку ветеранам та вшановує хвилиною мовчання усіх загиблих героїв.

На жаль, швидкоплинні роки стирають з нашої пам’яті чимало речей, але забути героїчний подвиг усіх, хто боровся з нацистською навалою та їхніми посібниками, нам недозволено ніколи! Великі переможці у Великій війні! Ваша мужність і відвага, героїзм та нескореність є зразком для усіх поколінь. Вічна пам'ять усім полеглим на полях битви та жертвам злочинів проти людства!, - говорить Андрій Нєбитов.

Очільник поліції Київщини побажав усім ветеранам, дітям війни, та свідкам війни міцного здоров’я, довголіття, добробуту та миру. До того ж, Андрій Нєбитов особисто зустрівся та привітав 96-річного Петра Володимировича Гриба з Фастова та 94-річний Миколу Івановича Вівдича з Переяслава. Вони були бійцями Червоної армії та згодом служили в органах внутрішніх справ.

Нажаль моїх дідів-фронтовиків вже давно немає серед живих, але вони знають: ми пам’ятаємо їх подвиг і пишаємося їх поколінням-переможців!!!, - повідомляє Андрій Нєбитов.

Нагадаємо, що 9 травня українці святкують День перемоги над нациськими загарбниками та вшановують пам'ять загиблих героїв у Другій світовій війні.




Читати "Моя Київщина" у Facebook