#

Поліція Київщини затримала небезпечну банду (ФОТО)

29.05.2020 09:47
Поліція Київщини затримала небезпечну банду (ФОТО)
Фото з поліції

Учора, 28 травня, співробітники слідчого управління поліції Київщини викрили групу зловмисників, які займалися незаконним переправленням іноземців через державний кордон України до країн Європейського Союзу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ Нацполіції в Київській області.

Наразі відомо, що огранізаторка угруповання мала зв’язки з іноземними діаспорами. Жінка здійснювала підбір охочих серед іноземців, які прагнули незаконно потрапити до країн Європейського Союзу поза пунктами пропуску митного контролю. За це жінка отримувала чималі суми.

Далі її спільники мали забезпечувати іноземцям переправлення через український кордон, минаючи пункти митного контролю.

Частину зловмисників затримали поблизу м. Рахів Закарпатської області, а ще частину – у столиці.

Під час проведення обшуків за місцем проживання та перебування підозрюваних вилучено низку речових доказів: мобільні телефони, 10 тисяч доларів, які підозрювані отримали за переправлення двох осіб. Також поліцейські вилучили транспортні засоби, на яких пересувалися зловмисники. Автомобілі поміщено на поліцейський майданчик тимчасового тримання. Наразі слідство триває.

Нагадаємо, що відповідно до розпорядження уряду на території Київської області утворилася Славутицька та Козинська територіальні громади, до складу яких загалом входять лише п’ять населених пунктів.


Читати "Моя Київщина" у Telegram