#

Поліція Київщини відзвітувала про закриття 17 нелегальних АЗС

03.01.2020 14:30
Поліція Київщини відзвітувала про закриття 17 нелегальних АЗС
фото з місця події

У рамках проведення операції "Акциз - 2019" та розслідування кримінального провадження України співробітники податкової поліції виявили 17 нелегальних автозаправних комплексів без відповідних дозвільних документів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "ДФС у Київській області" у Facebook.

Співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Київській області під процесуальним керівництвом прокуратури області в рамках проведення операції "Акциз - 2019" та розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 204 КК України встановлено, що на території здійснюють діяльність 17 нелегальних автозаправних комплексів без відповідних дозвільних документів.

За результатами проведених заходів у період із 28 грудня 2019 по 2 січня 2020 року правоохоронці припинили діяльність вищезазначених нелегальних АЗС, у результаті чого із незаконного обігу вилучено понад 52 тонни пального на суму понад 1 млн 160 тис та обладнання на суму 3 млн. 300 тис, які використовувалися в незаконній діяльності.

Загалом вилучено ТМЦ на суму близько 4,5 млн грн. Наразі триває слідство.

Нагадаємо, що поліцейські Київщини повернули додому дітей, які зникли в Обухові, Білій Церкві та Києво-Святошинському районі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: