#

Поліція Київщини затримала автокрадіїв

12.09.2019 11:51
Поліція Київщини затримала автокрадіїв
Фото з мережі Інтернет

Днями зловмисникам, які займались викраденнями авто у Києві та області, поліцією Київщини було оголошено про підозру у викраденні 24 автомобілів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ НП у Київській області.

До злочинного угрупування входить 13 осіб з Києва, Київської області та інших регіонів України. Організатор раніше вже був судимий за аналогічний злочин.

У ході проведення понад 30 обшуків у місцях проживання підозрюваних було виявлено номерні знаки викрадених авто, мобільні телефони, засоби блокування сигналізації та інші знаряддя злочинів.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом), ч. 1 ст. 14 та ст. 290 (знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу), ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронних органів) Кримінального кодексу України.

Зловмисникам оголошено підозру у вчиненні вищезгаданих злочинів та додадково висунуто звинувачення за ч. 1 ст. 255 (створення злочинної організації) ККУ. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до п’яти років.

Нагадаємо, що днями у Переяслав-Хмельницькому п’яний молодик зрізав з шиї жінки золотий ланцюг з кулоном.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: