#

Поліція київського регіону затримала чоловіка, який незаконно зберігав зброю (ФОТО)

26.03.2020 11:38
Поліція київського регіону затримала чоловіка, який незаконно зберігав зброю (ФОТО)
Фото з місця події

Управління стратегічних розслідувань Київщини спільно зі слідчими Києва в ході реалізації оперативної інформації затримали 42-річного чоловіка, який незаконно зберігав зброю в арендованому гаражному приміщенні

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

Під час невідкладного обшуку, правоохоронці виявили та вилучили в якості речових доказів 4 пістолети зі знищеними серійними номерами. Також вилучено магазини, велику кількість набоїв різного калібру та ножі.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Вилучену зброю направлять на проведення відповідних експертиз. Підозрюваного чоловіка затритмано в порядку ст.208 КПК України. У минулому він вже притягався до кримінальної відповідальності, зокрема за злочин, пов’язаний із наркотиками.

Слідчі також перевіряють затриманого на причетність до інших злочинів.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Запобіжний захід для нього обере суд.

Також нагадаємо, що у селі Ситняки Макарівського району правоохоронці виявили у 19-річного водія предмет, схожий на холодну зброю.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: