#

Поліція Тетієва здійснила мрію хлопчика з особливими потребами (ФОТО)

25.12.2019 08:27
Поліція Тетієва здійснила мрію хлопчика з особливими потребами (ФОТО)
Фото з місця події

Правоохоронці Тетієва здійснили мрію хлопчика з особливими потребами, який  хотів стати поліцейським

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку " Поліція Тетієва" у Faсebook.

Заповітну мрію хлопчика з особливими потребами стати хоча б на день поліцейським, носити справжню форму, покататися у службовому автомобілі, познайомитись з роботою поліцейського, здійснив колектив місцевої поліції. У хлопчика було багато щирих емоцій та вражень, адже до цього він ніколи не був у відділенні поліції. Не стримуючи емоцій, школярик щиро радів можливості побути поліцейським.

Робочий день маленького поліцейського розпочався о 08:30 і одразу з приємностей. Начальник Тетіївської поліції Юрій Захарчук подарував хлопчику справжній формений одяг поліцейського. Сидячи на робочому місці головного поліцейського району Максимко уважно роздивлявся електронну карту району, спостерігав за переміщенням автопатрулів, впізнавав знайомі йому вулиці, магазини та рідну школу.

Далі Максима очікував, ще один сюрприз, ще здійснювалась одна мрія, а саме та мрія, про яку він написав в листі до Святого Миколая, щоб йому подарували омріяний планшет.

В актовому залі відділення поліції цього чудового хлопчика чекав особовий склад, де вони на чолі з Юрієм Захарчуком здійснили дитячу мрію.

Радості дитини не було меж, його оченята світились щастям, і з дитячою сором'язливістю, він подякував справжнім поліцейським за те, що вони здійснили його найзаповітнішу мрію.

Вже йдучи додому він зізнався, що сьогодні побував на "восьмому небі" від щастя.

"Тож дорослі, давайте здійснювати дитячі мрії не тільки в свята, а й в звичайні дні , щоб кожна дитина змогла відчути себе на " восьмому небі" від щастя. Повірте, у кожного це може вийти, потрібно тільки захотіти", - зазначається у дописі.

Також нагадаємо, що 5 грудня у Тетіївській об’єднаній територіальній громаді відкрили ЦНАП, що дасть можливість мешканцям отримувати доступ до 175 видів якісних адмінпослуг.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: