#

Поліція відкрила кримінальну справу за фактом хуліганства під будинком Гладковського у Козині

28.02.2019 13:56
Поліція відкрила кримінальну справу за фактом хуліганства під будинком Гладковського у Козині
Протест під будинком Гладковського у Козині

Після акції проведеної під будинком першого заступника секретаря РНБО Олександра Гладковського поліція розпочала кримінальне провадження

Про це УНН повідомили в правоохоронних органах, передає інформаційний портал "Моя Київщина".

Слідчим відділом Обухівського відділення поліції в Київської області розпочато досудове розслідування за ч.2 ст.296 КК України (хуліганство вчинене групою осіб).

Правоохоронці повідомили, що під час акції біля будинку розлили червону фарбу та камінням розбили кілька вікон у будинку. Ніхто не постраждав. Поліція також нікого не затримувала.

Варто додати, що 27 лютого представники Національного корпусу провели акцію протесту під будинком Гладковського через підозру в причетності його сина до розкрадань на "Укроборонпромі".

Нагадаємо, що напередодні проект "Наші гроші з Денисом Бігусом" оприлюднив розслідування, в якому стверджується, що син першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського Ігор причетний до схем масштабного розкрадання бюджетних коштів в оборонному комплексі.

Стверджується, що Гладковський-молодший і його партнери вступили в змову з оборонними чиновниками. Вони скуповували військові запчастини у російських контрабандистів, а також на складах української армії.

Ціни на запчастини, які часто не відповідали будь-яким стандартам якості, накручувалися в рази. Цей "товар" за змовою з керівництвом "Укроборонпрому" продавали на оборонні заводи. Таким чином група нібито отримала від "Укроборонпрому" щонайменше 250 млн грн. Олега Гладковського журналісти називають другом президента Петра Порошенка і "смотрящим за оборонкою".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: