#

Поліція відшукала групу людей, що побили та пограбували 80-ти річну бабусю у Сквирі

30.09.2019 16:55
Поліція відшукала групу людей, що побили та пограбували 80-ти річну бабусю у Сквирі
Фото з мережі Інтернет

Правоохоронці затримали четверо чоловіків, які в серпні в Сквирі увірвались до будинку 80-річної бабусі, побили та пограбували її

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Київ Оперативний" у Facebook.

Злочинці вкрали всі цінні речі й гроші родичів підприємців в розмірі 200 тисяч гривень. Оперативники карного розшуку і слідчі пристально вивчили деталі злочину, провели результативні оперативно-слідчі дії та, за допомогою спецпризначенців, знайшли групу серійних грабіжників. Ними виявилсь чоловіки кавказької зовнішності: Лаша, Гела та два Георгія.

 "За набором вилучених інструментів це, начебто, "ремонтники 1 розряду", але слідчі їх обґрунтувано підозрюють у вчинені тяжких злочинів корисливо-насильницької спрямованості. Думаю, їм більше не прийдеться винаймайти житло або оплачувати номер в готелі – їх ласкаво зустріне ізолятор тимчасового тримання, а далі, сподіваюсь, за рішенням суду – СІЗО. Не зупиняємось у боротьбі зі злочинністю!", - заявив голова поліції Київської бласті Андрій Нєбитов.

Також нагадаємо, що в селищі Рокитне правоохоронці затримали чоловіка, який викрав у жінки моторолер та з’ясували згодом, що зловмисник пограбував ще й церкву.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: