#

Поліція затримала банду наркоторговців, до складу якої входив житель Київщини (ФОТО)

04.03.2020 17:32
Поліція затримала банду наркоторговців, до складу якої входив житель Київщини (ФОТО)
Фото з місця події

Нещодавно, стало відомо, що столичні поліцейські затримали групу торговців наркотиками, у яких вилучили близько 300 кг заборонених речовин 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина"  з покликанням на спільноту "Поліція Києва" у Facebook.

Наразі відомо, що дев'ятеро осіб активно займалися контрабандою, виготовленням та збутом наркотичних засобів і психотропних речовин. Загалом у них вилучили наркоречовин на 110 мільйонів грн. Відомо, що свій "товар" злочинці збували на території трьох областей України Встановлено, що зловмисники налагодили збут через інтернет-магазини, які працювали на інтернет-платформах оголошень та месенджерів під різними абревіатурами. Мережа магазинів була однією з найбільших постачальників психотропів в Україні. Зауважимо, що щомісяця правопорушники  виготовляти від 80 до 100 кілограмів психотропних речовин у власній нарколабораторії.

"Правоохоронці провели 20 обшуків, у результаті чого виявили потужну нарколабораторію, кілька складів, а також затримали 9 активних учасників. Головний організатор - мешканець Києва, котрий напередодні намагався виїхати за територію нашої держави, за нашими припущеннями - для організації мережі збуту наркотиків за межами України. Інші учасники групи - це мешканці Чернігова, Києва та Київської області. До складу міжрегіонального угруповання входили люди різного віку, зокрема серед затриманих є сім'я", - розповів начальник Головного управління Національної поліції в місті Києві Андрій Крищенко.

До того ж, під час обшуків правоохоронці вилучили комп’ютерне обладнання, гаджети, банківські картки, сім автомобілів преміум-класу, котрі використовували учасники злочинної групи, нотатки про кількість збутих наркотиків та записи про переміщенця по банківських рахунках отриманих від наркобізнесу коштів.

Наразі всі дев'ятеро учасників банди під вартою. Їм загрожує позбавлення волі на строк до 12-ти років із конфіскацією майна.

Нагадаємо, що для ув'язнених у Бучанській виправній колонії №85 запустили проєкт за американською моделлю "Двостороння адаптація", за яким ув'язненим дозволяється доглядати за безпритульними котами.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: