#

Поліцію Броварського району очолив Андрій Астаф’єв: що відомо про силовика

09.02.2021 19:48
Поліцію Броварського району очолив Андрій Астаф’єв: що відомо про силовика
Андрій Астаф'єв

Учора, 8 лютого, громаді Броварського району було представлено нового керівника районного управління поліції Андрія Астаф’єва, який до цього працював у Василькові

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на посиланням на пресслужбу поліції у Київській області.

Андрій Астаф’єв перебуває у званні полковника поліції. У квітні 2020 року Астаф’єв був призначений на посаду начальника поліції Васильківщини, замінивши на посаді Михайла Пелеха.

Як повідомляє видання "Трибуна Бровари", Андрій Астаф'єв народився 18 квітня 1981 року в місті Ашгабат, столиці Туркменістану. Потім із батьками переїхав у Кіровоград, нині Кропивницький. Після закінчення Національної академії внутрішніх справ у 2002 році розпочав службу на посаді оперуповноваженого УМВС у Кіровоградській області. Протягом 2003 – 2019 років працював на різних посадах, зокрема керівних. Він був начальником Березанського та Переяслав-Хмельницького та Васильківського районних управлінь поліції, працював у Департаменті стратегічних розслідувань Національної поліції України в місті Києві.  

Читати "Моя Київщина" у Telegram