#

Полісмени з Київщини вибороли призові місця на чемпіонаті України з бігу (ФОТО)

27.04.2021 18:45
Полісмени з Київщини вибороли призові місця на чемпіонаті України з бігу (ФОТО)
Фото з місця події

Чемпіонат України з легкої атлетики на 10000 метрів, у якому взяли участь поліцейські Київської області, пройшов у Черкасах

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу ГУ Нацполіції у Київській області.

У змаганнях взяли участь поліцейська відділу реагування патрульної поліції Вишгородського районного управління поліції Скрипак Ольга та поліцейська Полку поліції особливого призначення Ковба Вікторія.

Ольга зайняла 3 місце серед 21 учасниць з результатом 33:18.06 хв. Поліцейська є майстром спорту міжнародного класу з легкої атлетики та членом збірної України з цього ж виду спорту. Її колега Вікторія теж посіла 3 місце. Вона його виборола з результатом 35:11.78 хв. серед 10 учасниць. Ковба Вікторія є кандидатом в майстри спорту з легкої атлетики, і також є членом збірної України.  

Вітаємо наших колег-поліцейських з черговими відмінними результатами та зичимо подальших спортивних звершень!

Також у повідомленні сказано, що це був відбір на чемпіонат Європи з бігу на 10000 метрів, який планується  5 червня в місті Бірмінгемі Великої Британії.

Нагадаємо, що у місті Вишгород на базі Першої Президентської бригади оперативного призначення імені гетьмана Петра Дорошенка пройшли спеціальні збори із гранатометними розрахунками.

 


Читати "Моя Київщина" у Facebook