#

Політсила "Наш край" братиме участь у виборах на Київщині (ВІДЕО)

18.08.2020 08:20
Політсила "Наш край" братиме участь у виборах на Київщині (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Команда політичної партії "Наш край" йде на місцеві вибори на Київщині, які заплановані на жовтень поточного року

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Варто зауважити, що саме в Київській області політсила згуртувала людей, які мають авторитет і підтримку серед громад. Це політологи, управлінці, кандидати юридичних наук, заслужені працівники освіти та культури, громадсько-політичні діячі та фахівці різних галузей. Наразі триває формування команд, які братимуть участь у виборах на усій території Київщині. Додамо, що представників партії висунуть до рад усіх рівнів.

Ми партія не олігархів, ми партія народу, тому в нас дуже великий кругозір кандидатів. Що важливо, усі партійці проживають на місцях. Я жодної людини не візьму з Києва чи іншого регіону, - зазначає голова Київської обласної організації політичної партії "Наш край".

Слід сказати, що пріоритетний напрямок діяльності партії – всебічний розвиток Київщини. Програмні засади зосереджені на розвитку економіки, медичної і освітньої галузі, запровадженні соціальних програм, реалізації реформ, відбудови підприємств, підвищення інвестиційної привабливості та децентралізації.

До того ж, партія "Наш край" базується на соціал-демократичних принципах і позиціонує себе як політсилу господарників та професіоналів. Вкрай важливо, кажуть партійці, що є дієвий лідер. Зокрема Наталія Клокар, заслужений працівник освіти України, говорить, що одним із факторів приєднання до партії став той факт, що партію очолив ексголова Київської ОДА Анатолій Присяжнюк.

Представники політ сили зазначають, що бачать владу не як ціль, а як засіб для того, щоб виконати обіцяне людям. Тому громадам необхідна партія, яка є опорою для місцевого самоврядування, його розвитку і захисту.

Варто сказати, що цього року вибори відбудуться за новою системою. Член ЦВК Юрій Мірошниченко говорить, що вперше виборці зможуть голосувати не тільки за партію, а за конкретного її представника.

У політсилі говорять також й про наміри балотуватися у парламент.

Нагадаємо, що міністр розвитку громад та територій України лобіював призначення на посаду Державного секретаря Мінрегіону Богдана Баласиновича – колишнього чоловіка голови Васильківської районної ради.


Читати "Моя Київщина" у Facebook