#

Помер голова Гостомельського осередку ветеранів Афганістану Іса Курамагомедов (ФОТО)

28.12.2020 13:30
Помер голова Гостомельського осередку ветеранів Афганістану Іса Курамагомедов (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Учора, 27 грудня, помер голова Гостомельського осередку Української Спілки ветеранів Афганістану (УСВА), учасник бойових дій на Сході України Іса Курамагомедов

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Українська Спілка ветеранів Афганістану".

Як повідомляє сайт УСВА, Іса Курамагомедов був одним із засновників цієї організації. Він брав участь у бойових діях в Афганістані у складі спецпідрозділів, неодноразово виявляв мужність і героїзм, ризикуючи життям, за що отримав урядові нагороди. Повернувшись додому, займався громадською діяльністю, спрямованою на захист прав ветеранів війни, членів родин загиблих воїнів.

Іса Курамагомедов активно вів волонтерську роботу задля підтримки військових у зоні АТО (ООС). Він очолював робочу групу УСВА з питань звільнення військовополонених і розшуку зниклих безвісти на Сході України, неодноразово брав участь у заходах із визволення полонених і повернення останків загиблих воїнів. Завдяки його зусиллям були звільнені з полону 10 військових і повернені з небуття 40 загиблих.

Нагадаємо, що голова Гостомельської селищної ради Юрій Прилипко відповів на п’ять актуальних питань щодо виборів.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: