#

Помічник Бондарєва посварився з "Батьківщиною" і збирається йти до суду

03.07.2019 12:32
Помічник Бондарєва посварився з "Батьківщиною" і збирається йти до суду
Олег Кищук

Депутат Київської обласної ради від ВО "Батьківщина" Олег Кищук звинувачує у наклепі лідерку ВО "Батьківщина" Юлію Тимошенко

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Олега Кищука у Facebook.

"Шановна Юлія Вололимирівно, я дуже здивований з цього наклепу (фото газетної вирізки прикріплено у пості). І тому, чекаю від вас пояснення, офіційного вибачення та спростування даної статті. В разі відсутності таких, я змушений буду подати до суду особисто на вас", - йдеться у пості.

У матеріалі, на який посилається Олег Кищук, йдеться про його перебігання від однієї партії до іншої, бездіяльність підчас перебування на посаді депутата Київоблради та популізм. Автор посилається на слова Юлії Тимошенко й прикрашає свій матеріал яскравим заголовком "Чому не Кищук?"

Зокрема в газеті зазначено:

"Ніде правди діти, високі рейтинги Юлії Тимошенко діють, як магніт, для бажаючих "бути на хвилі слави". А коли ці рейтинги очолює інша політична сила – виходить можна "шапку перевдягнути". А на ділі – миттєво переклеїти власні бігборди по області вже в іншій політичній гаммі."

У своєму дописі Олег Кищук переконує, що його виборці знають усю правду, тому він не дозволить обманювати інших та паплюжити його честь та гідність.

Варто додати, що Кищук був помічником екс-нардепа від ВО "Батьківщина" Костянтина Бондарєва на платній основі.

Нагадаємо, що проти мера Василькова Володимира Сабадаша, який піарив на офіційній сторінці міськради кандидата в депутати Ігора Кононенка, відкрито кримінальне провадження.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: