#

Помста: на Обухівщині 36-річний чоловік підпалив господарське приміщення сусіда (ФОТО)

06.10.2020 13:20
Помста: на Обухівщині 36-річний чоловік підпалив господарське приміщення сусіда (ФОТО)
Фото з місця події

У неділю, 5 жовтня, у селі Підгірці Обухівського району правоохоронці затримали чоловіка, який підпалив господарське приміщення сусіда

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Обухівський відділ поліції ГУНП в Київській області" у Facebook.

Зазначимо, що до поліції надійшло повідомлення від працівників Державної служби надзвичайних ситуацій про пожежу у господарському приміщенні.

На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група та встановила, що загорання сталося внаслідок підпалу. І вже за кілька годин поліцейські встановили та затримали зловмисника.

Ним виявився місцевий житель села, з яким у господаря напередодні стався словесний конфлікт, який переріс у бійку та погрози.

Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, 36-річний чоловік з неприязних мотивів підпалив господарське приміщення сусіда, яке спалахнуло миттєво через сухостій, який знаходився всередині. На щастя від пожежі ніхто не постраждав.

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України (Умисне знищення або пошкодження майна). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Наразі триває розслідування.

Нагадаємо, що 1 жовтня у селі Романків Обухівського району вщент згорів приватний будинок, вогонь ледь не перекинувся на поруч розташований ресторанний комплекс.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: