#

Попалися "на гарячому": у Васильківському районі затримали грабіжників (ФОТО)

26.02.2020 16:15
Попалися "на гарячому": у Васильківському районі затримали грабіжників (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 26 лютого, у селі Крушинка Васильківського району двоє зловмисників розбили скло легковика і викрали звідти сумку із грошима

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ Нацполіції в Київській області.

На щастя, власник пограбованого авто, який став свідком злочину, одразу зателефонував до поліції. Відомо, що правопорушники зникли з місця злочину на автомобілі Audi, на якому згодом встановили номерні знаки іноземної реєстрації. Проте, працівникам поліції вдалося швидко вийти на слід зловмисників та затримати їх. 

Горекрадіями виявилися 41-річний киянин, який вже мав проблеми із законом та його поплічник 40-річний житель Києво-Святошинського району. До того ж, на місці затримання правоохоронці виявили ще три автівки, одна з яких підозрюється у причетності до вчинення аналогічних злочинів на території трьох районів Київської області. Також в багажнику виявили номерні знаки транспортного засобу, на якому був скоєний злочин в селі Крушинка. Наразі триває досудове слідство, а обидва чолов’яги затримані.

Нагадаємо, що на автомобільній дорозі Фастів-Митниця-Обухів-Ржищів км 20, що у Васильківському районі, стартували роботи з поточного середнього ремонту.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: