#

Порошенко і Борисенко закликали бориспільців запобігти фальсифікаціям на виборах міського голови

15.01.2021 09:05
Порошенко і Борисенко закликали бориспільців запобігти фальсифікаціям на виборах міського голови
Скріншот із відео

Лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко спільно з головою фракціє "ЄС" у Бориспільській міськраді Володимиром Борисенком звернулися до мешканців Бориспільщини із закликом – не допустити фальсифікацій на повторних виборах міського голови, що відбудуться 17 січня

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу партії.

Петро Порошенко назвав Борисенка єдиною альтернативою чинній міській владі, назвавши кілька пріоритетних напрямків, вирішити які муситиме новий міський голова.

Володимир Борисенко – єдина альтернатива чинній владі у місті. Подібно тому, як "Європейська солідарність"  не просто опозиція, а єдина альтернатива владі зелених дилетантів. Він працює у команді, у якої за плечима – досвід вирішення найскладніших проблем. Яка має чітку європейську стратегію.  Яка знає, що треба робити тепер і у майбутньому. Як захистити людей. Такий вибір – це голосування за європейську Україну і за європейський Бориспіль, який вже є нашими повітряними воротами до Європи і усього світу. Однак, дуже важливо зробити так, щоб податки аеропорт сплачував до Бориспільського бюджету, а також збудувати об’їзну дорогу на трасі Київ – Харків, - заявив Порошенко, пообіцявши максимальну підтримку в реалізації зазначених проєктів. 

Натомість Борисенко розповів про напрямки розвитку міста, які він планує втілити на посаді міського голови.

У нас ще є дуже амбітний план – спорудження аквапарку на нашому озері та кіноконцертного залу, котрий буде виконувати роль будинку культури, - зазначив кандидат.

Єдиною ж пересторогою, на шляху до втілення амбітних планів у життя, політики назвали можливі фальсифікації, до яких можуть вдатися деякі провладні опоненти.

Влада готує фальсифікації, міняє членів виборчих комісій, намагається через так звані "сітки" купувати виборців.  Влада зацікавлена у низькій явці, сподіваючись, що прийдуть лише ті, на кого вона заздалегідь розраховує. Питання активності виборців, явки на дільниці є як ніколи важливим на цих виборах. Маска, антисептик та рукавички гарантують Вам безпечні умови для того, щоб прийти і зробити свій вибір. Щоб його ніхто не зробив за вас. Це право ваше і тільки ваше, - заявив Порошенко.

У свою чергу Борисенко пообіцяв зробити все можливе, аби вибори відбулися легітимно і голос кожного було враховано.

17 січня кожен голос вирішальний. Прийдіть і проголосуйте. Не бійтеся тиску та погроз. Не вірте, коли погрожують звільненням, якщо ви не підтримаєте провладного кандидата. У кабінці голосування відбувається без камер, на одинці з вашим переконанням та вашою совістю. Ми не дозволимо вкрасти ваш вибір. Бо у нас спільна мета – зробити так, щоб нашому місту заздрила навіть столиця, - говорить Борисенко.  


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: