#

Потрібна допомога: у маленького хлопчика з Білої Церкви виявили онкологію (ФОТО)

19.11.2019 15:23
Потрібна допомога: у маленького хлопчика з Білої Церкви виявили онкологію (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Маленькому В'ячеславу з Білої Церкви, якому нещодавно виповнився 1 рік, діагностували лейкоз, але у родини немає можливості повністю оплатити його лікування

Як повідомляється у дописі Наталії Миколаєнко в групі "Життя міста Біла Церква" у Facebook, це сталося зовсім несподівано.

Все почалося з того, що мама помітила збільшені лімфатичні вузли на шиї дитини. Здаючи аналізи, вони ніяк не очікували почути такі страшні слова: гострий лімфобластний лейкоз. Хвороба прогресувала за лічені дні, а лікарі одразу почали процедури. Навіть під час хіміотерапії хлопчик не плакав, стійко зносив нелегке лікування.

Але в родині четверо дітей, працює лише батько і забезпечити повноцінне довготривале лікування немає можливості, адже необхідні медпрепарати дорогі та важкодоступні.

Саме тому батьки В’ячеслава звертаються за підтримкою до небайдужих громадян. Допомогу можна надіслати за номером банківської картки мами: 4149 4991 2840 3019 (Степанюк Анна).

Нагадаємо, 15 листопада в місті Біла Церква відбулося відкриття приміщення другого поверху КУ БМР "Інклюзивно-ресурсний центр".

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: