#

Пожежа, у якій загинула ірпінчанка, не випадкова, - ЗМІ (ВІДЕО)

17.09.2020 16:54
Пожежа, у якій загинула ірпінчанка, не випадкова, - ЗМІ (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Декілька днів тому, 13 вересня, у місті Ірпінь пожежа в приватному житловому будинку забрала життя 93-річної господині помешкання, а її син потрапив до лікарні із численними опіками; у ЗМІ припускають, що це міг бути підпал

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Надзвичайні новини".

Нагадаємо, що пожежа трапилася пізно вночі на вулиці Варшавська. Зауважимо, що полум'я охопило приватний житловий будинок, який розташований поряд із багатоквартирною будівлею. Через щільно припарковані машини рятувальники не одразу змогли дістатися місця пригоди.

На місці загорання рятувальники знайшли тіло 93-річної господині, які буквально голими руками на подвір'я витягнув син. На жаль, пенсіонерку не вдалося врятувати – старенька задихнулася. Її син отримав численні опіки та перебуває у лікарні. Сусіди кажуть, що чоловік працює вчителем та дуже любить дітей. Він на власному подвір'ї влаштовує каток і багато гуртків для школярів.

Зауважимо, що через масштабну пожежу в сусідній багатоповерхівці потріскало скло на вікнах, а вогонь міг із легкістю перекинутися на будинок.

Місцеві вважають, що приватний будинок могли підпалити представники забудовника, який вже давно поклав око на ласий шматок землі. 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: