#

Працівникам Ірпінської міськради оголосили підозру через бойкотування роботи

21.01.2020 15:31
Працівникам Ірпінської міськради оголосили підозру через бойкотування роботи
Ірпінська міська рада

Працівники правоохоронних органів оголосили підозру працівникам Ірпінської міськради, які 13 листопада минулого року бойкотували роботу в приймальний день

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

За даним фактом слідчі поліції порушили кримінальне провадження за ст. 356 (Самоправство) Кримінального кодексу України.

У ході досудового розслідування, під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури, співробітників вищезазначеної установи неодноразово викликали на допити, однак частина з них двічі відмовилася від давання показів.

Дії чотирьох працівників Ірпінської міської ради поліція кваліфікувала за ст. 385 (Відмова свідка від давання показань) ККУ. Ця стаття передбачає покарання у вигляді стягнення штрафу від п’ятдесяти до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців. Двом із них уже оголосили про підозру та до суду подали клопотання на них про обрання міри запобіжного заходу – особисте зобов’язання.

Також нагадаємо, що Верховним Судом за касаційною скаргою прокуратури області скасовано рішення судів попередніх інстанцій та прийнято нове рішення, повернуто у державну власність 1,5 га земель водного фонду на території Бориспільського району.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: