#

Працівники поліції продовжують ловити у Броварах осіб із небезпечними речовинами

11.11.2021 18:20
Працівники поліції продовжують ловити у Броварах осіб із небезпечними речовинами
Фото з місця події

За минулу добу, 10 листопада, у місті Бровари правоохоронці зафіксували три факти зберігання наркотиків

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Броварське районне управління поліції" у Facebook.

10 листопада під час патрулювання вулиць міста працівники групи реагування патрульної поліції Броварського районного управління поліції виявили у трьох перехожих пакети з порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожою на амфетамін та подрібнену речовину зеленого кольору. Правопорушниками виявилися броварчани віком від 33 до 36 років.

Наркотичні речовини вилучено та направлено на експертне дослідження.

За всіма фактами відкрито кримінальні провадження за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовини або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що у місті Бровари громадська організація "Спільними Зусиллями" заохочує людей взяти участь в акції протидії поширення реклами наркотиків.

Читати "Моя Київщина" у Telegram