#

Правдиво і без цензури! Бампер і Сус 14 червня у Києві з концертом на підтримку ЗСУ

13.06.2023 14:28
Правдиво і без цензури! Бампер і Сус 14 червня у Києві з концертом на підтримку ЗСУ
Бампер і Сус 14 червня у Києві дадуть концерт на підтримку ЗСУ

У середу, 14 червня, о 18.00 у Жовтневому палаці запалять усіх найкращим настроєм на великому заключному концерті благодійного всеукраїнського туру на підтримку ЗСУ, із яким об’їздили 24 міста України

Наш тур стартував на початку травня із Рівного. Захід, центр, північ, схід, південь нашої рідної, незламної України — попри повітряні тривоги і чергові обстріли й напади ворога, нам вдалося провести всі заплановані концерти, запаливши бойовим позитивом глядачів. А головне — завдяки концертам та донатам ми зібрали, купили та відвезли ще одну автівку-«тачілочку» нашим захисникам, розповідають Бампер і Сус. Не зупиняємося, працюємо далі і чекаємо всіх киян та гостей міста на нашому концерті 14 червня у Жовтневому. Потішимо моцним гумором без цензури і сюрпризами й розіграшами!


Бампер і Сус нині — одні з найвідоміших гумористів України, лідери українського YouTube, кожне відео яких набирає мільйонні перегляди, а з середини квітня — ще й головні герої нового розривного серіалу «Пригоди Бампера і Суса» на телеканалі «ТЕТ».

У своїх шоу, серіалі і на концертах Бампер і Сус скоряють серця глядачів надзвичайним почуттям гумору, шаленою харизмою і правдою про життя, найактуальніше і наболіле, що подають смачно і потужно, без купюр і цензури.

Їхні головні козирі — фірмовий, ні на що не схожий полум’яний гумор 18+, та шалена енергетика, яка вирує на кожному концерті.

«Гостро, тонко і в саме яблучко!» — під таким девізом проходять всі їхні концерти.

Бампер і Сус жартують про все, що близьке кожному глядачу. Про життя і політику, м.скалів і волонтерські пригоди, картопельку і горе-водіїв — про вас, нас і їх.

З нещадністю до ворогів і з непереборною вірою у перемогу України!

Долучаючись до інтерактивів, на концерті Бампера і Суса всі глядачі відчувають себе учасниками дійства, надихаються незламним позитивом і пекучим втіленням народної мудрості, яке хочеться розібрати на цитати.

А завдяки незабутнім розіграшам і аукціонам гумористи на кожному концерті збирають чималі суми на підтримку захисників.

На передовій із концертами для Героїв Бампер і Сус постійно бувають, починаючи із 2014 року.

Ще коли офіційно було АТО/ОСС, ми почали їздити з концертами до хлопців. Кілька разів проїхали всю лінію фронту, тоді вона була, слава Богу, коротша: від Станиці Луганської до Маріка. Багато де були. Крім того, чимало знайомих, родичів, друзів пішли воювати, надто тепер,діляться гумористи. Наші захисники й захисниці дуже потребують розвантаження, емоційного відпочинку. Коли приїздиш до них, жартуєш, дуркуєш і бачиш, як їм від цього стає легше, як щиро вони сміються, то розумієш, що місце для гумору є завжди. Хай куди б не їхали — чи у військову частину, де все спокійно, чи у місце навіть доволі небезпечне — воїни сприймають гумор на ура та ще й дякують нам за нашу роботу. І ми прозріваємо, бо насправді ж нічого особливого не робимо: приїжджаємо, регочемо, матюкаємося, а їм від цього добре. Армія — це взагалі — рідний дім нашого гумору, бо ми говоримо їхньою мовою. Тому ми щасливі від того, що можемо зробити добре нашим захисникам. І особливо радіємо, коли можемо приїхати до них не з пустими руками, а з автівками, які залишаються запитом номер один від воїнів. Машина для військових — трудомісткий процес. Знайди, купи, привези, відремонтуй. Та найголовніше те, що коли машина приїжджає туди — значить, буде їздити, дарувати мобільність і рятувати життя.



Кияни та всі гості міста, не пропустіть новий концерт ТОПових гумористів без жодних комплексів та упереджень, носіїв народної мудрості і тих, хто здатні запалити публіку з найперших секунд.

У середу, 14 червня, о 18.00 у Жовтневому палаці влучні жарти, максимальний інтерактив, яскраві емоції та вибухові враження на 1000% гарантовані всім.

Концерт Бампера і Суса — кращий привід зібратися з друзями, щоб добре провести вечір, отримати бойовий заряд позитивних емоцій і підтримати ЗСУ!

Квитки на концерт купуйте за цим посиланням https://kontramarka.ua/uk/bamper-i-sus-57771.html


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: