#

Правоохоронці Борисполя спіймали чоловіка, який розбив лобове скло автомобіля

31.03.2020 11:59
Правоохоронці Борисполя спіймали чоловіка, який розбив лобове скло автомобіля
Фото з мережі Інтернет

На трасі Київ – Харків чоловік побив ломом лобове скло чужого автомобіля та поїхав геть на своєму авто в сторону столиці

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Патрульна поліція Борисполя" у Faсebook.

”На трасі Київ – Харків водій автомобіля Lanos зеленого кольору, обігнав авто заявника, після чого з автомобіля вийшов невідомий чоловік, в стані алкогольного сп’яніння, та розбив водійське скло заявника монтіровкою, після чого поїхав далі в сторону Києва”, – саме таке повідомлення на службовий планшет отримали поліцейські сьогодні близько 4-ї години ранку.

Зв'язавшись з заявником, інспектори дізнались більше детальну інформацію і вже за цим орієнтуванням розпочали пошуки. Згодом на вулиці Київський Шлях охоронці порядку помітили автомобіль, який підпадав під це орієнтування.

Патрульні за допомогою проблискових маячків та звукового сигналу подали водію сигнал про зупинку, однак останній її проігнорував і навпаки почав прискорюватись. Інспектори розпочали переслідувати автомобіль та передали інформацію до чергової частини столичних патрульних.

Шляхом створення штучного затору та блокування, автомобіль порушника зупинили. Однак і після зупинки автомобіля водій не зупинився та намагавсь втекти, проте перестрибнувши відбійник впав, де і був затриманий поліцейськими.

Під час спілкування з 50-річним водієм інспектори виявили явні ознаки алкогольного сп'яніння, однак проходити огляд чоловік відмовився. Як наслідок, на чоловіка охоронці порядку склали протокол за ст. 130 (Керування з ознаками сп’яніння) та за ст.122-2 (Невиконання вимоги про зупинку) КУпАП. А його автомобіль шляхом евакуації доставили на майданчик тимчасового тримання транспортних засобів.

А для встановлення всіх обставин по справі щодо розбиття водійського скла металевим інструментом громадянина передали слідчому Бориспільського відділку поліції.

Також нагадаємо, що у Борисполі під час затримання серійного викрадача елітних автівок, зловмисник пошкодив припарковані поліцейські машини та стріляв з пістолету, погрожуючи себе вбити.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: