#

Правоохоронці Київщини затримали грабіжників-гастролерів (ФОТО)

04.09.2019 13:27
Правоохоронці Київщини затримали грабіжників-гастролерів (ФОТО)
Фото з місця події

Прокуратура Київської області та Головна військова прокуратура України, спільно з поліцією Київщини викрили організовану озброєну банду грузинів, яка систематично грабувала українців по всій території країни

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

Зловмисників затримали на території міста Одеси та Миколаєва. Тривають слідчі дії тривають. Тепер їм загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як написав очільник поліції Київської області Андрій Нєбитов у Facebook, зловмисники обкрадали «елітні» помешкання: "Аби нажитися на чужому, діяли хитро і прораховували кожен крок. Проникали до будинків тоді, коли господарі ще відпочивали — під ранок. В оселях віднаходили цінні речі, украдене забирали із собою й тікали".

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Зараз тривають слідчі дії. Як доказ у грабіжників вилучено ювелірні прикраси, телефони, відмички, рації, знаряддя для злому вікон та дверей, одяг та взуття, які злочинці використовували під час своєї розбійницької діяльності.

Крадіям інкримінують вчинення кримінальних правопорушень за ст. 257 (бандитизм), ч. 5 ст. 185 (крадіжка) та ч. 4 ст. 187 (розбій) КК України.

Також нагадаємо, що в Фастівському районі суд призначив покарання двом грабіжникам, які неодноразово вчиняли грабежі, будучи раніше судимими, у вигляді позбавлення волі на 6 років.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: